Notícies2020-10-26T17:15:37+01:00

La festa del cinema

Dimecres 5 i Dijous 6 d’octubre

LA FESTA DEL CINEMA 2022

Entrades a 3,5€.  Registra’t a la web  fiestadelcine.com  i presenta la teva acreditació.

Majors de 60 anys i menors de 14 anys no cal inscriure’s.

Celebrem el cinema!!!! 

30.09.2022|

L’Acadèmia del Cinema Català distingeix el Cinema Catalunya com una de les 13 sales centenàries del país

Coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, el 27 d’octubre, l’Acadèmia del Cinema Català retrà aquest dimarts un petit homenatge a totes les sales centenàries que actualment hi ha al nostre país. Un d’aquests reconeixements recaurà en l’històric Cinema Catalunya de Terrassa, fundat el 1916.

Des de fa 20 anys, el cinema del carrer de Sant Pere és una de les poques sales de Catalunya de titularitat municipal, fet que demostra l’aposta de l’Ajuntament de Terrassa per mantenir en funcionament aquest emblemàtic equipament […]

26.10.2020|

Canal Terrassa TV ofereix cinema infantil en català durant el confinament

L’Ajuntament potencia l’oferta d’activitats culturals i d’entreteniment per fer des de casa. En aquesta línia, Canal Terrassa oferirà un cicle de cinema d’animació infantil en català. Serà cada dissabte i diumenge, a les 4 de la tarda i a les 10 de la nit.

Es tracta d’una selecció de 16 pel·lícules europees, doblades i subtitulades en català, per a infants des totes les edats. La iniciativa arrenca aquest mateix cap de setmana amb 4 títols. Totes les pel·lícules son doblades en català amb subtítols per a persones amb dificultats auditives.

Amb la Col·laboració […]

28.02.2020|

Segona edició de la 7mana del Cinema a Terrassa, del 24 al 30 d’octubre

 Segona Setmana del Cinema que se celebrarà a Terrassa del 24 al 30 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual i en el marc de la Terrassa City of Film.

El diumenge 27 d’octubre se celebra el “Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual” (UNESCO) i s’han organitzat un conjunt d’activitats que giren al voltant d’aquesta commemoració amb les que es vol apropar la ciutadania al món audiovisual i conscienciar sobre el valor i la importància de la conservació i la difusió del patrimoni fílmic.

Dijous 24

19.30 – EL CINEMA AMATEUR, Pel·lícules […]

24.10.2019|

Arriben “Les 12h fantàstiques”, una marató amb sis clàssics del gènere

El proper dissabte 26 d’octubre el Cinema Catalunya de Terrassa variarà la seva programació habitual per oferir una marató de dotze hores de cinema fantàstic i de terror. Des de les 12h del migdia fins a la mitjanit es projectaran sis pel·lícules d’aquest gènere cinematogràfic que han marcat a diverses generacions, amb l’objectiu de celebrar una jornada de caire popular i festiu i acostar el cinema municipal a tot tipus de públic. Aquesta serà també una de les activitats de la Segona Setmana del Cinema que se celebrarà a Terrassa del 24 al 30 d’octubre, coincidint amb el Dia […]

15.10.2019|

Terrassa se suma a l’estrena mundial de «S&M2»

Els fans de Metallica tenen l’oportunitat de veure aquesta mítica banda de heavy-metal al Cinema Catalunya. La cita arriba a les 21.45h del proper dimecres 9 d’octubre, dia escollit per l’estrena a nivell mundial de «S&M2», un espectacle audiovisual que ofereix els millors moments del retrobament entre Metallica i l’orquestra Simfònica de San Francisco. Durant dues hores i mitja, les cançons d’aquest cèlebre grup nord-americà sonaran amb la màxima qualitat a la Sala 1 de l’emblemàtic cinema terrassenc. Es tracta, doncs, d’una estrena cinematogràfica que inclourà tant els clàssics de l’àlbum original «S&M», del 1999, com […]

30.09.2019|
Go to Top