Doc del Mes: Curvy Crew | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Kili Big (EE.UU, 2021).
Durada: 90 minuts.
Versió original en anglès subtitulada en català.
Direcció: Ida Joglar.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

La primera vegada que la Christa va pujar al Kilimanjaro va ser el més difícil que havia fet mai. Se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim, però anys després va decidir que volia acabar el que havia començat.

Curvy Crew trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d’entrevistes íntimes i dosis d’humor.

Horaris:

Dimecres, 9 de març

20:00*(VOSC)

COMPRA LA TEVA ENTRADA