Solan i Eri: Missió a la Lluna | Sala 1

Programació del Cicle CINC

Noruega, 2019. 81 minuts. Digital. Versió en català.

Direcció: Rasmus A. Sivertsen

Apta per a tots els públics.

Dissabtes 21 i 28 de desembre, a les 5h de la tarda.

Compra la teva entrada

CINC (Cinema Infantil en Català)

Cinquanta anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, en Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines es plantejaran un gran repte: seran capaços de construir la nau i arribar a l’espai? Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables, sorgits de la històrica cinta dels anys 70 “Grand Prix a la muntanya dels invents”.

Entrada preu únic adults i nens 4 euros.

Dissabtes 21 i 28 de desembre

17.00