Terrassa se suma a l’estrena mundial de «S&M2»

Els fans de Metallica tenen l’oportunitat de veure aquesta mítica banda de heavy-metal al Cinema Catalunya. La cita arriba a les 21.45h del proper dimecres 9 d’octubre, dia escollit per l’estrena a nivell mundial de «S&M2», un espectacle audiovisual que ofereix els millors moments del retrobament entre Metallica i l’orquestra Simfònica de San Francisco. Durant dues hores i mitja, les cançons d’aquest cèlebre grup nord-americà sonaran amb la màxima qualitat a la Sala 1 de l’emblemàtic cinema terrassenc. Es tracta, doncs, d’una estrena cinematogràfica que inclourà tant els clàssics de l’àlbum original «S&M», del 1999, com també versions simfòniques de noves cançons.
L’espectacle, gravat el 6 i el 8 de setembre d’aquest any al Chase Center de San Francisco, commemora el 20è aniversari del primer àlbum que Metallica i la Simfònica van enregistrar junts. Aquell recordat «S&M» es va publicar el novembre del 1999, amb un total de 21 clàssics de Metallica acompanyats per l’orquestra californiana. Ara, els dos conjunts musicals s’han retrobat dues dècades després per celebrar un concert que es podrà veure a la gran pantalla en una única sessió. D’aquesta manera, milions de fans de tot el món tindran l’oportunitat de gaudir de l’espectacle al màxim detall.

Les entrades tenen un cost de 9 euros i ja estan a la venda a través del portal cinemacatalunya.cat. També es poden adquirir a la taquilla del mateix Cinema Catalunya, ubicat al número 9 del carrer de Sant Pere. D’aquesta manera, l’equipament del centre de la ciutat fa una aposta especial, proposant un espectacle singular, en la seva línia d’arribar cada cop a un major nombre de públic de totes les edats. Cal recordar també que la Sala 1 té una capacitat total de 396 espectadors, així que per tal de facilitar la tramitació de la venda d’entrades, es recomana adquirir-les amb antelació.

Cancel·lació del recital de Plácido Domingo
Per altra banda, el Cinema Catalunya no projectarà el concert commemoratiu del 50è aniversari del tenor Plácido Domingo damunt dels escenaris, previst per al proper dijous 3 d’octubre dins la temporada d’Òpera i Ballet. Davant les acusacions recents sobre suposat assetjament sexual per part del cantant, i malgrat la seva presumpció d’innocència, aquesta decisió respon al compromís del govern municipal de Terrassa de lluitar contra el masclisme, la LGTBIfòbia i totes les desigualtats perpetuades pel patriarcat al llarg de la història. La decisió de cancel·lar aquesta projecció no afecta, en cap cas, la resta d’actuacions previstes dins la temporada d’Òpera i Ballet 2019-20.