CINC: Gordon i Paddy | Sala 1

Suècia, 2017, 62 min. en català subtitulada en català

direcció: Linda Hambäck

CINC (Cinema Infantil en Català)

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte,  sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

Amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa.

Entrada preu únic adults i nens 4 euros.

Compra la teva entrada

Dissabtes 22 i 29 de juny

17:00 en català