El veredicto | Sala 2

The Children Act (Regne Unit. 2017). 105 minuts.
Digital. Versió doblada i versió original en anglès subtitulada en castellà
Direcció: Richard Eyre.
Intèrprets: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead, Jason Watkins…

Una prestigiosa jutgessa del Tribunal Superior de Londres, especialitzada en dret familiar, s’ha de fer càrrec d’un cas on entren en conflicte el dret a la vida i les creences religioses. Adan, un jove adolescent Testimoni de Jehovà, es nega a fer-se una transfusió de sang, malgrat patir leucèmia. En paral·lel, Fiona està vivint una greu crisi matrimonial. Totes dues situacions l’obligaran a replantejar-se la seva vida i algunes veritats que creia intocables. Ian McEwan, l’autor de la novel·la original, és també el guionista de la pel·lícula.

Compra la teva entrada

Divendres, 14 desembre

17:00

Dissabte, 15 de desembre

17:00

Diumenge, 16 de desembre

17:00

Dimecres, 19 de desembre

17:00

Dijous, 20 de desembre

17:00