Doc del mes: Over the limit | Sala 2

(Polònia, Alemanya, Finlàndia 2017). 74 minuts.
Digital. Versió original en rus subtitulada en català.
Direcció:  Marta Prus

                     

La Rita Mamun, amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni d’aconseguir l’or als Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per assolir l’èxit?.

“No ets un ésser humà, ets una atleta! A través dels seus entrenaments, veiem les dures relacions que s’estableixen entre entrenadors i atletes per arribat a l’èxit i la pressió física i mental a la qual es veuen sotmeses les atletes d’elit. Aquests és el retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

Compra la teva entrada

Dimecres 12 de setembre

22:00 vosc