Buscant la Dory | Sala 1

FITXA

País: Estats Units
Any: 2016
Categoria: General
Durada: 103 minuts
Direcció: Andrew Stanton i Angus McLane
Idioma:  Doblada en català.

Cicle CINC (Cinema infantil en català)

Dissabtes, 23 i 30 de setembre

SINOPSI

Buscant la Dory ens explica les aventures que viurà la peix blau per retrobar-se amb la seva família, acompanyada per Marlin i Nemo. Tot començarà quan Dory recuperi, amb petits flaixos de memòria, alguns records de la seva infantesa i digui, entre somnis, unes paraules que poden ser la clau del lloc on viuen els seus éssers estimats.
Dory va ser un dels personatges que quedà en la memòria dels espectadors en la pel·lícula Buscant en Nemo. Un peix -no precisament sobrat de memòria- que s’ha convertit en el protagonista de la seqüela.

Compra la teva entrada

Dissabte:

17:00