La promesa | Sala 2

FITXA

País: Alemanya
Any: 2015
Categoria: Documental
Durada: 117 minuts
Direcció: Marcus Vetter & Karin Steinberger
Idioma:  Versió original en anglès i alemany, subtitulada en català

SINOPSI

El brutal assassinat de Nancy i Dereck Haysom va impressionar el món l’any 1985. Els Haysom eren gent adinerada de l’alta societat de Virgínia, i el gran interès mediàtic que va causar el cas va fer que fos el primer judici criminal retransmès en directe per televisió. La condemna de la seva filla Elizabeth a 90 anys de presó com a còmplice d’assassinat i la sentència a cadena perpètua per doble assassinat a Jens Soering, el xicot alemany d’Elizabeth, van trasbalsar la societat.

Una investigació recent, amb noves tècniques forenses, desacredita les proves clau que inculpaven  Soering. Després de més de 30 anys a la presó, els nous indicis apunten cap a la seva innocència. Una tràgica història d’amor adolescent convertida en un thriller judicial: el misteriós cas de Jens Soering i Elizabeth Haysom.

Compra la teva entrada

Dimecres, 4 d’octubre. 22:00 hores.