Angry Inuk | Sala 2

FITXA

País: Canadà
Any: 2016
Categoria: Documental
Durada: 85 minuts
Direcció: Alethea Arnaquq-Baril
Idioma:  Versió original en anglès i inuktitut, subtitulada en català

SINOPSI

En la nostra societat benpensant, les foques són un dels símbols per excel·lència dels drets dels animals, però per als inuits han estat tradicionalment el seu aliment bàsic i un element fonamental de la seva economia. Així, la tradició ancestral de la caça de foques juga també un rol central en l’àmbit social i en la identitat d’aquest poble. Les accions de les organitzacions ecologistes en contra d’aquesta pràctica han obviat sovint la participació dels inuits en aquest debat. La directora del documental –una inuit- vol donar veu al seu poble, perquè expressi el que mai se li ha volgut escoltar, ni ha pogut dir.

Compra la teva entrada

Dimecres, 6 de setembre. 22:00 hores.

Sala 2