Anatomía de una caída | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Anatomie d’une chute (França, 2023).
Durada: 151 minuts.
Digital. Versió original subtitulada en castellà.
Direcció: Justine Triet.
Intèrprets: Sandra Hüller, Swann Arlaud, Antoine Reinartz…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

La Sandra, en Samuel i el seu fill Daniel, d’onze anys, viuen des de fa uns mesos lluny de la civilització, a les muntanyes. Un dia en Samuel apareix mort a la porta de casa seva i s’inicia una investigació sobre aquest misteriós accident.

En el marc del Dia d’Europa es projecta el film guanyador del Premi del Cinema Europeu a la Millor pel·lícula, Palma d’Or de Cannes, Oscar al Millor guió original, Goya a la Millor pel·lícula europea i Premi Cesar a la Millor pel·lícula, entre molts altres reconeixements.

Organitzat juntament amb Fundació Catalunya Europa i el Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa.

Dijous 9 de maig

21.30*(VOSE)

COMPRA LA TEVA ENTRADA