Les aventures de Tintín, el secret de l’unicorn| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn (EE.UU., 2011).
Durada: 107 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Steven Spielberg.
Intèrprets: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig…

COMPRA ENTRADES

Sinopsi:

Coincidint amb el 60è aniversari de la primera traducció al català del còmic de «Tintín: Les Joies de la Castafiore», per part del periodista, polític i traductor terrassenc Joaquim Ventalló, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat diferents activitats entorn a aquesta commemoració. Entre elles s’hi troba la projecció en català de la pel·lícula «Tintín i el secret de l’unicorn», dirigida per Steven Spielberg.

Horaris:

Dissabte 20 d’abril

17.00h. en català

ENTRADES EXHAURIDES