La noia que sanava | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Holly (Bèlgica, 2023).
Durada: 102 minuts.
Digital. Versió doblada en català i VOSCat.
Direcció: Fien Troch.
Intèrprets: Els Deceukelier, Robbie Cleiren, Sara De Bosschere..

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

La Holly és una noia de 15 anys que un dia, com si fos una premonició, decideix trucar a l’escola per dir que es queda a casa. Precisament, aquell mateix dia es produeix un dramàtic incendi on moren diversos alumnes, cosa que commou la comunitat escolar. L’Anna, una professora intrigada per l’estranya premonició de la Holly, convida la noia a unir-se al grup de voluntariat que dirigeix. La seva presència portarà pau mental, calidesa i esperança per a tots els assistents, que no tardaran a reclamar més dosis d’aquesta energia catàrtica.

Divendres 26 d’abril

17.15 / 21.45*VOSCAT

Dissabte 27 d’abril

21.45

COMPRA LA TEVA ENTRADA