Dune 2 | Sala 1-2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Dune: Part Two (EE.UU, 2023).
Durada: 165 minuts.
Digital. Versió doblada al castellà i VOSE.
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Florence Pugh, Christopher Walken.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Arrakis, el planeta desèrtic, és l’únic lloc on es pot recol·lectar l’espècia, un element clau per al comerç i l’estabilitat de l’Imperi. Donat per mort pels seus enemics, Paul Atreides s’uneix als fremen, poble de ferotges guerrers que tenen els ulls de color blau brillant a causa del constant contacte amb l’espècia. Allà començarà un fort entrenament, volent demostrar que pot convertir-se en el seu líder, arribant fins i tot cavalcar un cuc de sorra. Però a l’ombra s’hi amaguen massa secrets, i el final de la Casa dels Atreides sembla que s’aproxima.

Dimecres 20 de març

18.40 VOSE

Dijous 21 de març

18.40

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Divendres 22 de març

21.00 VOSE

Dissabte 23 de març

21.00

Diumenge 24 de març

18.40 VOSE