A John Williams Celebration| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

A John Williams Celebration (EE.UU, 2016).
Durada: 90 minuts.
Digital. Versió original amb subtítols en castellà.
Director d’orquestra: Gustavo Dudamel.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

John Williams, un dels compositors més populars i exitosos del panorama contemporani, ha redefinit l’art de la música del cinema amb bandes sonores àmpliament reconegudes. Durant la seva admirada trajectòria ha guanyat 5 Premis Oscar, 17 Grammys, 3 Globus d’Or, 2 Emmys i 5 Premis BAFTA.

En el marc de la 3a edició de The Oscars Week, el Cinema Catalunya acull la projecció d’aquest recital de bandes sonores interpretades per l’orquestra filarmònica de Los Angeles al Walt Disney Concert Hall.

Horaris:

Diumenge 10 de març

16.45 (VOSE)

COMPRA LA TEVA ENTRADA