Canigó 1883| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Canigó 1883 (Espanya, 2024).
Durada: 70 minuts.
Digital. Versió original en català.
Direcció: Albert Naudín.
Intèrprets: Lluís Soler, Sílvia Bel, Xavier Boada, Santi Pocino, .

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Projecció + Col·loqui amb el director, Albert Naudín, i part de l’equip tècnic i artístic.

El poeta Jacint Verdaguer puja al Balaig, el cim més alt del Canigó, amb 38 anys i acompanyat d’un guia. Des d’allà, la inspiració el porta als orígens del seu poema més conegut: un viatge pel Pirineu en una carrossa voladora, on Flordeneu, la fada, sedueix el cavaller Gentil. La idea propicia una travessia pels cims més alts de la serralada, plena de reptes i paissatges meravellosos que, anys més tard, el poeta rememora rellegint la seva obra capital; Canigó.

Horaris:

Dissabte 2 de març

19.00 (V.O. en català)

COMPRA LA TEVA ENTRADA