Perfect days | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Perfect Days (Alemanya, 2023).
Durada: 125 minuts.
Digital. Versió doblada al castellà i VOSE.
Direcció: Wim Wenders.
Intèrprets: Koji Yakusho, Tokio Emoto, Arisa Nakano…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Els dies semblen perfectes per a Hirayama, un home satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. A més, el fascinen els arbres i els gaudeix fotografiant-los. Tot i això, una sèrie de trobades inesperades li van revelant a poc a poc més coses sobre el seu passat i les raons per les quals la senzillesa de la seva vida quotidiana sembla donar-li la felicitat que anhela

Divendres 26 de gener

19.00 / 21.40 VOSE

Dissabte 27 de gener

19.15

Diumenge 28 de gener

16.20

Dimecres 31 de gener

16.20

Dijous 1 de febrer

16.20 / 21.45

COMPRA LA TEVA ENTRADA