Maestro | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Maestro (EE.UU., 2023).
Durada: 129 minuts.
Digital. Versió doblada al castellà i VOSE.
Direcció: Bradley Cooper.
Intèrprets: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer,…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Biopic sobre la vida de Leonard Bernstein, un músic que tenia clar quins eren els seus objectius i també comptava amb el talent per fer-los realitat. La seva capacitat per entendre la música i transmetre-la era innata. Amb només 25 anys, el compositor es va convertir en un dels assistents principals a l’Orquestra Filharmònica de Nova York, una fita històrica en una de les orquestres més famoses del món. Tot i això, Bernstein no es va conformar, sinó que va començar a erigir una carrera que el portaria per tot el món i per tots els camps possibles, incloent cintes cinematogràfiques com West Side Story.

Divendres 15 de desembre

16.30 / 21.30*(VOSE)

Dissabte 16 de desembre

19.20

Diumenge 17 de desembre

16.50

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Dimecres 20 de desembre

19.40*(VOSE)

Dijous 21 de desembre

16.30

COMPRA LA TEVA ENTRADA