La mesita del comedor | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

La mesita del comedor (Espanya, 2023).
Durada: 91 minuts.
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Caye Casas.
Intèrprets: Josep Riera, Estefanía de los Santos, David Pareja, Clàudia Riera,..

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

La Maria i el Jesús acaben de ser pares, però la seva relació de parella no passa pel millor moment. Estan en crisi i tenen diversos problemes. El que no s’haurien pogut imaginar mai és que la compra d’una tauleta per al menjador s’acabaria convertint en la pitjor decisió de les seves vides.

El multipremiat film dirigit pel terrassenc Caye Casas, rodat a Terrassa, s’estrena al Cinema Catalunya amb dues sessions especials que comptaran amb la presència del director terrassenc i alguns membres de l’equip de la pel·lícula, seran divendres i diumenge.

Divendres 1 de desembre

21.45

Dissabte 2 de desembre

19.00

Diumenge 3 de desembre

19.40

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Dimecres 6 de desembre

19.00

Dijous 7 de desembre

19.00 /  21.45

COMPRA LA TEVA ENTRADA