Callas, París 1958 | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Callas, París 1958 (França, 2023).
Durada: 90 minuts.
Digital. Versió original amb subtítols en castellà.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Projecció del llegendari concert de Maria Callas al Palais Garnier de París el 1958. Una actuació històrica que es podrà veure per primera vegada completament en color i amb la millor qualitat d’imatge i so, meticulosament restaurada, exclusivament per a la pantalla gran.

Aquesta obra mestra cinematogràfica ret homenatge a l’impacte d’una llegenda musical, considerada «la veu del segle XX», convidant els seus estimats fans i les noves generacions a experimentar la màgia del seu cant.

Centenari del naixement de la soprano Maria Callas, nascuda el 2 de desembre del 1923.

Dissabte 30 de desembre

17.00

COMPRA LA TEVA ENTRADA