Saben aquell | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Saben aquell (Espanya, 2023).
Durada: 115 minuts.
Digital. Versió original en català i castellà.
Direcció: David Trueba.
Intèrprets: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc,…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Una comèdia basada en la vida i la carrera del memorable humorista Eugenio. El jove joier es troba a la Barcelona de finals dels anys 60, tocant la guitarra amb la seva estimada Conxita, amb qui forma un duet musical. És així com aprèn a dominar la por escènica, però quan ella s’ha d’absentar dues setmanes, ell haurà de bregar tot sol a l’escenari. Tot sembla impossible fins que decideix guardar la guitarra i explicar acudits amb el seu característic aire trist, impertorbable i, alhora, molt divertit.

Amb escenes rodades a Terrassa.

Divendres, 24 de novembre

16.45

Dissabte 25 de novembre

21.30

Diumenge 26 de novembre

16.35

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Últimes sessions!

COMPRA LA TEVA ENTRADA