Jurassic Park | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Jurassic Park (EE.UU., 1993).
Durada: 122 minuts.
Digital. Versió original subtitulada en castellà.
Direcció: Steven Spielberg.
Intèrprets: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum,…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

El propietari d’una empresa multinacional de bioenginyeria sempre ha somiat en construir el parc d’atraccions més gran del món. Una idea que s’acaba fent realitat en una illa de Costa Rica on hi habiten les criatures més espectaculars que han trepitjat la Terra: els dinosaures.

A les portes d’una nova edició de Les 12h Fantàstiques, el Cinema Catalunya proposa una sessió de La Filmoteca relacionada amb aquest gènere cinematogràfic. En aquest cas, s’ha adaptat l’horari per què tot tipus d’espectadors -també el públic familiar- puguin venir a gaudir d’aquesta versió especial, remasteritzada en 4K, amb motiu del 30è aniversari d’una pel·lícula que va marcar un abans i un després en el camp dels efectes especials.

Dijous, 26 d’octubre

19.00*(VOSE)

COMPRA LA TEVA ENTRADA
COMPRA LA TEVA ENTRADA