Docs del Mes: Lyra| Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Lyra (Irlanda i Regne Unit, 2022).
Durada: 92 minuts.
Digital. Versió original subtitulada en català.
Direcció: Alison Millar.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

El 17 d’abril de 2019, la Lyra McKee va ser assassinada a la ciutat de Derry (Irlanda) per la nova IRA. Tenia només 29 anys. La Lyra era una celebrada periodista d’investigació i activista LGTBIQ+ nord-irlandesa que va tenir el valor de fer les preguntes incòmodes que ningú al seu país semblava voler fer. El documental d’Alison Millar explora la vida de la Lyra i la seva tràgica mort posant l’accent en la seva brillant carrera periodística, els seus valors humans i el seu profund amor cap a Irlanda.

Horaris:

Dimecres 18 d’octubre,

20.00*(VOSCAT)

COMPRA LA TEVA ENTRADA