L’osset Boom| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Teddy Boom (Rússia, 2021).
Durada: 70 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Denis Chernov i Ilya Kupriyanov.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

En Max, un lladre de primera, roba un robí màgic que pot donar vida a tots aquells que no tenen cor, com per exemple les joguines. Per poder treure el robí del país, en Max l’amaga dins d’un osset de peluix, anomenat Boom, molt popular entre els nens. Accidentalment, l’osset acaba a la botiga de joguines i serà allà on en Max iniciarà una divertida persecució en què acabarà aprenent a portar-se bé i a ser un bon noi.

sala 1. En català.

Apta per a tots els públics.

Horaris:

Dissabte 30 de setembre

17.00h

Diumenge 1 d’octubre

17.00h

COMPRA LA TEVA ENTRADA