La bella durment | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Sleeping Beauty (Regne Unit, 2023).
Durada: 180 minuts.
Digital. Versió original subtitulada al castellà.
Direcció: Koen Kessels.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Aquesta obra ocupa un lloc molt especial en la història de The Royal Ballet: La bella durmiente va ser la primera representació de la companyia quan la Royal Opera House va tornar a obrir a Covent Garden el 1946, després de la Segona Guerra Mundial. En una declaració cèlebre, Frederick Ashton va citar el classicisme pur del ballet de Marius Petipa del segle XIX com a primera lliçó d’art atmosfèric i destresa coreogràfica. Deixeu-vos portar per la meravellosa música de Txaikovski i els sensacionals dissenys de conte d’Oliver Messel amb aquesta joia del repertori del ballet clàssic.

Horaris:

Dimecres, 28 de juny

19.30

COMPRA LA TEVA ENTRADA