Els encantats| Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Els encantats (Espanya, 2023).
Durada: 108 minuts.
Digital. 
Versió original en català.
Direcció: Elena Trapé.
Intèrprets: Laia Costa, Daniel Pérez Prada, Pep Cruz,.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

L’Irene s’acaba de separar del seu marit i encara s’està adaptant a aquesta nova vida. Un dels temes que més li preocupa és com pot afectar tot plegat a la seva filla de quatre anys, de qui mai se separa. De seguida, però, s’ha d’enfrontar a la primera absència, quan la nena se’n va uns dies amb el seu pare. Incapaç de superar la situació, viatjarà a la casa familiar que tenen a un petit poble del Pirineu català.

El film ha estat dirigit per Elena Trapé, ex alumne i professora de l’ESCAC. També hi han participat el director de fotografia Pau Castejón, la muntadora Sofia Escudé, la dissenyadora de so Laura Díez i el guionista Miguel Ibáñez; tots ells formats a l’ESCAC.

Premi al millor Guió al Festival de Málaga.

Sala 1.

No recomanada per a menors de 7 anys.

Horaris:

Divendres, 16 de juny

19.10 / 21.40

Dissabte, 17 de juny

19.10 / 21.40

Diumenge, 18 de juny

19.10

Dimecres, 21 de juny

19.10

Dijous, 22 de juny

19.10 / 21.40

COMPRA LA TEVA ENTRADA