Filmoteca: Dunkerque| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Dunkirk (Regne Unit, 2017).
Durada: 107 minuts.
Digital. 
Versió original subtitulada en castellà.
Direcció: Cristopher Nolan.
Intèrprets: Fionn Whitehead, Mark Rylance, Tom Hardy…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

En plena Segona Guerra Mundial, centenars de milers de britànics i tropes aliades es troben envoltats per les forces enemigues a la ciutat francesa de Dunkerque. Atrapats a la platja amb el mar a l’esquena, s’enfronten a una situació impossible mentre l’exèrcit nazi s’acosta. La pel·lícula relata l’Operació Dinamo, també coneguda com el miracle de Dunkerque; una complicada maniobra d’evacuació del destacament aliat que va tenir lloc al maig del 1940. Aquesta operació va permetre el rescat de més de 200.000 soldats britànics i més de 100.000 francesos i belgues.

Horaris:

Dimecres, 24 de maig

19.30*(VOSE)

COMPRA LA TEVA ENTRADA