L’incident alienígena del petit Alan| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Lille Allan – den menneskelige antenne (Dinamarca, 2022).
Durada: 83 minuts.
Digital. 
Versió doblada al català i subtitulada en català.
Direcció: Amalie Næsby Fick.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Després de la separació dels seus pares, l’Alan ha de canviar de pis i anar a viure a una altra ciutat. Allà coneixerà noves amistats i això el portarà a fer d’antena per al seu veí, un senyor que està fascinat pels ovnis. D’aquesta manera descobrirem la història de la Britney, una alienígena que pot llegir la ment i es troba amb la seva nau a prop de la Terra. Haurà de fer un aterratge forçós al nostre planeta i el petit Alan i el seu veí intentaran ajudar-la a tornar a casa.

En català.

Horaris:

Dissabte 13 de maig

17.00

Diumenge 14 de maig

17.00

COMPRA LA TEVA ENTRADA