Babylon| Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Babylon (EE.UU., 2022).
Durada: 188 minuts.
Digital. Versió doblada al castellà i Versió original en anglès subtitulada en castellà.
Direcció: Damien Chazelle.
Intèrprets: Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

La història del setè art és canviant, amb constants evolucions tecnològiques. Fins als anys vint, les estrelles més grans eren les del cinema mut. No obstant, ara travessen per una profunda crisi amb l’arribada del sistema sonor. Nellie LaRoy, una de les actrius de cinema més importants del moment, no se’n veu afectada i s’adapta molt bé a les novetats. Una sort que no tenen la majoria dels seus companys, cosa que farà trontollar Hollywood sense que ningú ho pugui evitar. La pel·lícula Babylon recorre aquests convulsos anys de la mà del director de La La Land, Damien Chazelle.

No recomanada per a menors de 16 anys.

Horaris:

Divendres, 27 de gener

20.30*(VOSE)

Dissabte, 28 de gener

20.30

Diumenge, 29 de gener

16.30

Dimecres, 1 de febrer

16.30

Dijous, 2 de febrer

20.30

COMPRA LA TEVA ENTRADA