L’Hora Blava: Un món estrany | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Strange World (EE.UU., 2022).
Durada: 102 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Don Hall i Qui Nguyen.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Els Clades són una família d’exploradors coneguda arreu del món. Un dia, tots junts arriben a un nou lloc mai trepitjat per ningú. Allí hauran d’enfrontar-se a nombrosos perills i descobriran noves criatures mai documentades. “Un món estrany” és un homenatge a les revistes pulp: les populars històries de ficció de la primera meitat del segle XX.

Una nova sessió de cinema inclusiu dins del cicle “L’Hora blava al Cinema Catalunya”, que ofereix sessions obertes a totes les famílies i sensibles a les necessitats de les persones amb autisme i/o discapacitat intel·lectual.

Entrades a 5,5 euros per persona.

Horaris:

Dimecres, 4 de gener

17.00*(CAT)

COMPRA LA TEVA ENTRADA