Operació Pare Noel| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Opération Père Noël (França, 2022).
Durada aproximada: 60 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Marc Robinet.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

En William és un nen de 10 anys que viu en una enorme mansió amb els seus pares milionaris, gairebé sempre absents. Acostumat a tenir tot el que vol, per aquest Nadal demanarà un regal ben particular.

No us perdeu aquest programa nadalenc que es completa amb tres curtmetratges europeus carregats d’aventures sorprenents, emocions i molta, molta neu! Per aquests dies de finals d’any on aprofitem per parar més atenció i tenir en compte el valor de la família i els éssers estimats.

Horaris:

Dimarts 6 de desembre

17.00

Dimecres 6 de desembre

17.00

Dijous 8  de desembre

17.00

COMPRA LA TEVA ENTRADA