Filmoteca: Bajo el peso de laley| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Down by Law (EE.UU., 1986).
Durada: 107 minuts.
Format de 35mm. Versió original en anglès subtitulada en castellà.
Direcció: Jim Jarmusch.
Intèrprets: Tom Waits, Roberto Benigni, John Lurie, Nicoletta Braschi, Ellen Barkin…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Tres homes completament diferents coincideixen en una cel·la a l’estat de Louisiana. Al principi, la relació entre els presos és tensa i difícil, especialment perquè un és italià i compta amb un domini escàs de l’anglès. Tot canviarà quan els nadius descobreixen que el seu company d’infortunis és l’únic que coneix una via d’escapament de la presó, moment en què tots tres s’uniran amb l’única fita d’escapar-se junts. Una veritable mostra de com, en cas de necessitat, l’ésser humà és capaç de superar barreres culturals i idiomàtiques.

No recomanada a menors de 7 anys.

Horaris:

Dimecres, 23 de novembre

20.00*(VOSE) 35mm.

COMPRA LA TEVA ENTRADA