Doc del mes: Rebellion| Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Rebellion (Regne Unit, 2021).
Durada: 82 minuts.
Digital. Versió original en anglès subtitulada en català.
Direcció: Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

El moviment ecologista va veure com el 2018 emergia un nou col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. El film mostra els orígens d’Exctintion Rebellion per primer cop. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial, els dilemes morals i l’augment dels conflictes per prendre decisions consensuades a mesura que el moviment creix. La tensió interna s’ajunta amb la pressió policial i política per desestabilitzar el col·lectiu.

Horaris:

Dimecres, 12 d’octubre

20.00*(VOSCAT)

COMPRA LA TEVA ENTRADA