Detectiu Conan.La núvia de Halloween | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Meitantei Conan: Halloween no Hanayome (Japó, 2022).
Durada: 110 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Susumu Mitsunaka.

.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Aquesta nova pel·lícula arrenca amb el casament dels detectius Sato i Takagi. Una cerimònia que es veurà interrompuda per un assalt inesperat. Mentrestant, es produeix un motí a la presó amb la participació de l’autor d’un atemptat. Per la seva part, el Rei Furuya es creua amb una misteriosa persona que va disfressada i que acaba posant-li un collaret explosiu. A mesura que el detectiu Conan i el seu equip comencen a indagar els fets, es converteixen en l’objectiu d’un grup molt particular

Horaris:

Divendres, 15 de juliol

17.30

Dissabte, 16 de juliol

17.30

Diumenge, 17 de juliol

17.30