Encanto| Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula
COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Nova sessió de l’Hora Blava, que busca afavorir l’accessibilitat de tots els públics al cinema. Després de les dues primeres edicions, el Cinema Catalunya programa ara la pel·lícula “ENCANTO” el diumenge 10 de juliol, a les 12 del migdia. Es tracta d’una altra projecció especial de cinema infantil, aquest cop en castellà, oberta a tots els públics, però adaptada especialment per a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i/o discapacitat intel·lectual.

Per tal de garantir l’accessibilitat d’aquests col·lectius al cinema, en aquesta ocasió, la sala complirà amb una sèrie de mesures més favorables per a totes les sensibilitats. Es mantindrà llum d’ambient durant tota la sessió, no hi haurà anuncis i el volum del so serà més baix de l’habitual. A més, s’habilitarà un espai amb activitats alternatives per poder sortir de la sala al llarg de la projecció de la pel·lícula en cas que sigui necessari.

Les famílies que ho desitgin també podran fer servir una guia amb pictogrames per anticipar la sessió, que ja es poden descarregar a través d’aquest link: Guia-anticipacio_Encanto.pdf (7 downloads)

Preu únic 5,5€

Horaris:

Diumenge 10 de juliol

12.00

COMPRA LA TEVA ENTRADA