Doc del Mes: Rock per mil | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

We are the thousand (Itàlia 2020).
Durada: 78 minuts.
Digital. Versió original italià subtitulada en català.
Direcció: Anita Rivaroli.

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Fabio vol convèncer la seva banda de rock preferida, els Foo Fighters, perquè actuïn a Cesena, el seu petit poble natal situat al nord d’Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé inassolible: reunir mil músics per tocar junts i en sincronia la seva cançó Learn to fly. Serà capaç d’aconseguir-ho? La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? Una crida al Youtube serà l’inici de la increïble aventura dels Rockin’1000, la banda de rock més gran que ha existit mai. Rock per mil és la és la història de Fabio, però també de tota una comunitat que influeix positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen el millor d’ells mateixos. Un documental divertit en el qual Anita Rivaroli ens ofereix una emotiva i emocionant injecció de rock.

Sala 2
Apta 

Horaris:

Dimecres, 20 d’abril

20:00*(VOSC)

COMPRA LA TEVA ENTRADA