El triunfo | Sala 2

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Un Triomphe (França, 2022).
Durada: 106 minuts.
Digital. Versió doblada al castellà i Versió original en francès subtitulada en castellà.
Direcció: Emmanuel Courcol.
Intèrprets: Kad Merad, David Ayala, Lamine Cissokho…

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

Malgrat estar cada dos per tres a l’atur, l’Etienne és un entranyable actor que dirigeix un taller de teatre en un centre penintenciari. Allà aconsegueix reunir un peculiar grup d’interns per representar l’obra “Esperando a Godot”, de Samuel Beckett. Després de rebre el permís per fer una gira fora de la presó, el grup de teatre descobreix que té una gran oportunitat per prosperar. Cada actuació es converteix en tot un èxit i, de mica en mica, la relació entre la companyia es fa més forta. Finalment, arriba l’última funció a París però, serà de debò el moment d’acomiadar-se?

Horaris:

Dijous, 10 de març

17:15 / 19:35 / 22:00

Divendres, 11 de març

22:10*(VOSE)

Dissabte, 12 de març

17:00

Diumenge, 13 de març

19:10*(VOSE)

Dimecres, 16 de març

17:10

Dijous, 17 de març

17:00

COMPRA LA TEVA ENTRADA