Albert | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Dinamarca( 2015).
Durada: 82 minuts.
Digital. en català.
Direcció: Karsten Külerich

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sessió de cinema infantil en català, especialment adaptada a les persones amb autisme o discapacitat intel·lectual.

Les oficines de Capacitats Diverses i Accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa i el Cinema Catalunya posen en marxa una nova iniciativa per afavorir l’accessibilitat de tots els públics al cinema. La sala municipal del centre de Terrassa ofereix la primera edició de «l’Hora Blava», una sessió especial de cinema infantil en català, oberta a tots els públics, però adaptada especialment per a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i/o discapacitat intel·lectual.

Per tal de garantir l’accessibilitat d’aquests col·lectius al cinema, en aquesta ocasió, la sala complirà amb una sèrie de mesures més favorables per a totes les sensibilitats. S’adequarà l’equipament amb pictogrames per facilitar la comprensió de totes les indicacions i s’habilitarà un espai amb activitats alternatives per poder sortir de la sala al llarg de la projecció de la pel·lícula en cas que sigui necessari. A més, la sala mantindrà llum d’ambient durant tota la sessió, no hi haurà anuncis i el volum del so serà més baix de l’habitual.

Les famílies que ho desitgin també podran fer servir una guia amb pictogrames per anticipar la sessió, que es poden descarregar a través d’aquest link: [download id=”6773″]

Horaris:

Diumenge 2 de gener

12:00  en català

COMPRA LA TEVA ENTRADA