Jonas Kaufmann: It’s Christmas | Sala 1

Póster promocional de la pel·lícula

Fitxa tècnica:

Concert de Nadal
Durada: 76 minuts. 

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Sinopsi:

El conegut tenor alemany Jonas Kaufmann es fa ressò dels seus propis records i alegries nadalenques, celebrant l’època més festiva de l’any amb una selecció única de cançons i nadales estimades. El concert es va rodar a la capella de “Silent Night” d’Oberndorf, prop de Salzburg, el lloc original on es va interpretar per primera vegada l’arxiconeguda nadala de “Santa Nit”, el 24 de desembre del 1818. El concert inclou una selecció rica i personal de cançons conegudes a tot el món, des d’himnes i nadales ancestrals, fins a temes més moderns i altres clàssics contemporanis.

Horaris:

Dimecres, 29 de desembre

20:00

COMPRA LA TEVA ENTRADA