Salomé| Sala 1

Salomé, de R. Strauss (Àustria, 2021). 120 minuts.
Digital. Versió original en alemany subtitulada en castellà.
Direcció escènica: Romeo Castellucci
Intèrprets: Asmik Grigorian, John Daszak, Anna Maria Chiuri, Gábor Bretz…

Òpera d’un sol acte interpretada el 2018 en el marc del centenari del Festival de Salzburg. Debutant al paper principal, Asmik Grigorian va meravellar els crítics i el públic a parts iguals amb la seva veu infinitament poderosa i les seves fascinants habilitats d’actuació. Franz Welser-Möst dirigeix la Filharmònica de Viena per acompanyar amb la partitura d’Strauss la impecable actuació d’aquesta jove soprano, que rastreja d’una manera molt sensual el conflicte intern i l’angoixa emocional de Salomé.

Dimecres, 24 de novembre

20.00h.

COMPRA LA TEVA ENTRADA