Ron dona error | Sala 1

Ron’s Gone Wrong (EUA, Regne Unit i Canadà. 2021).
107 minuts.
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine i Octavio E. Rodriguez.

En un futur proper, la tecnologia està integrada al dia a dia. Els robots caminen, parlen i es connecten digitalment, convertint-se en els nous millors amics dels infants. Un dia aquest patró es trenca quan un nen, a qui la seva família no pot comprar-li un robot nou, es troba amb un robot danyat amb només un 5% de funcionalitat. Des d’aquell moment, el nen intentarà fer tot el possible per fer funcionar el robot, naixent entre tots dos un vincle que els portarà a descobrir el veritable significat de l’amistat.

Dissabte, 30 d’octubre

17.00h

Diumenge, 30 d’octubre

17.00h

Dilluns, 1 de novembre

17.00h

COMPRA LA TEVA ENTRADA