Cicle Lynch: Una historia verdadera | Sala 1

The Straight Story (Estats Units,1999).
111 minuts. Digital.
Versió original en anglès, subtitulada en castellà.
Direcció: David Lynch.
Intèrprets: Richard Frnsworth, Sissy Spacek, Harry Dean Stanton, Everett McGill,…

Basada en fets reals. Alvin un home de 73 anys, viu amb la seva filla, una jove discapacitada. El seu estat de salut no és molt bo. Quan empitjora, rep una terrible notícia: el seu germà gran, Lyle, està greument malalt. Malgrat que fa deu anys que Alvin no parla amb ell, no dubtarà en emprendre un viatge en solitari fins Wisconsin, sense importar-li les seves dolències, per tornar per darrera vegada. El mitjà de transport que escollirà serà una vella recol·lectora.

Dimecres, 14 de juliol

19.30 (vose)

COMPRA LA TEVA ENTRADA
2021-07-16T08:04:30+02:00
Go to Top