Dijous 12 de  desembre, a les 22h.

(Estats Units. 2019). 83 minuts.
Digital. Versió original en anglès i subtitulada en castellà.
Direcció: Bruce Springsteen i Thom Zimny.
Intèrprets: Bruce Springsteen, Patti Scialfa…

Western Stars és la versió cinematogràfica del darrer àlbum de Bruce Springsteen, que mostra la faceta més íntima del Boss. Durant dos dies, Thom Zimny va gravar al cantautor i a la seva esposa, Patti Scialfa, junt amb una petita banda i una orquestra de vent i corda de 30 músics, en l’interior d’un graner centenari que forma part del seu ranxo a l’est de Los Ángeles.
Aquest concert evoca l’oest estatunidenc amb cançons d’amor, pèrdua, solitud, família i l’inexorable pas del temps. Un viatge introspectiu en el qual Bruce Springsteen reflexiona sobre la seva vida, mitjançant imatges personals inèdites i velles seqüències rodades en súper 8, recuperades del baül.

 

entrades ja disponibles