Tu fotografía| Sala 1

Alemanya, Índia, Estats Units. 2019. 110 minuts.

Apta per a tots els públics.

Digital. Doblada al castellà

Direcció: Ritesh Batra

Intèrprets: Nawazuddin Siddiqui, Sanya Malhotra…

En Rafi va arribar a Mumbai des d’un petit poble, amb l’objectiu de guanyar diners i poder pagar un antic deute familiar. Treballa com a fotògraf de carrer, comparteix habitació amb diversos amics i envia quasi tot el que aconsegueix a la seva àvia Dadi, amb l’esperança de poder recuperar la seva antiga llar. Tot esperant que l’anciana el deixi tranquil i pari de dir-li que s’ha de casar, li envia la fotografia d’una tímida estrangera, a qui fa passar per la seva promesa. Quan l’àvia insisteixi a organitzar una reunió familiar, en Rafi la buscarà i li demanarà que es faci passar per la seva xicota.

Compra la teva entrada

Divendres, 6 de setembre

18.00

Dissabte, 7 de setembre

18.00

Diumenge, 8 de setembre

17.00

Dimecres, 11 de setembre

18.00

Dijous, 12 de setembre

17.00