Mantra | Sala 1

Espanya, França, Grècia, Índia 2017. 85 minuts.
Direcció: Georgia Wyss i Wari Om.
documental.

intervenen: Angelica Baumbach, Gaura Vani Buchwald, Krishna Das,amb música i actuacions de Deva Premal & Miten amb Manose, Lama Gyurme &Jean-Philippe Rykiel, Stanam Kaur, Jai Uttal, MC Yogi, Dave Stranger, C.C.White, Mirabai Ceiba, Nina Rao, Charlie Braun & altres.

A la recerca de la concentració, comunitat i connexió, milers de persones en tot el món estan recuperant un antic tipus de reunió humana: el cant comunitari. Una de les formes d’aquest fenomen, l’anomenat Kirtan, implica cantar mantres. Originada a l’Índia, aquesta forma tradicional de cant s’utilitzà per primera vegada en occident com a fons musical per a les classes de ioga.

Compra la teva entrada

Dimecres 19 de juny

22:00 vose