Asbury Park| Sala 1

(EEUU 2019). 130 minuts.

Digital.  VOSE en anglès. 

Direcció:  Tom Jones

Asbury Park: Riot, Redemption, Rock’n’roll explica la turbulenta història de la ciutat d’Asbury Park, i de com el poder de la música pot unir a una comunitat dividida. Asbury Park, el que fora un històric complex coster, esclatà en flames durant un estiu d’agitació civil, paralitzant la ciutat durant els següents 45 anys i reduint-la a un important estat de deteriorament urbà. Asbury Park reuneix a Steven Van Zandt, Southside Johnny Lyon i Bruce Springsteen en el legendari Upstage. 

Aquest esdeveniment cienmatográfico inclou imatges inèdites de Van Zandt, Southside Johnny i Springsteen tocant en un concert ja llegendari al que van esgotar les entrades al Paramount Theater

Compra la teva entrada

Dimecres 22 de maig

21.45 vose