Time Trial | Sala 2

Time Trial (Regne Unit. 2017).82 minuts. Digital. VOSCAT.

Direcció: Finlay Prestell

El final de la carrera d’un atleta és un lluita contra el temps, una cursa a contrarellotge. Per a un ciclista professional, participar en una cursa és una necesstiat addictiva que desafia tota lògica i crea un espectacle tant fascinant com dolorós.

David Millar era un reputat ciclista escocès fins que va rebre una suspensió per dopatge el 2004.

Des d’aleshores, David Millar s’ha convertit en u a potent veu dins de la lluita antidopatge i ha tornat a les competicions com a ciclista net.

Time Trial ens apropa als seus últims dies de competició al Tour de França que serviran al protagonista per sincerar-se amb ell mateix i amb l’espectador respecte les llums i ombres que determinen la seva biografia esportiva.

Compra la teva entrada

Dimecres 8 de maig

22:00 voscat