La forza del destino | Sala 1

Òpera en directe des de la  Royal Opera House de Londres

Òpera en 4 actes. Durada 255 minuts (inclosos dos intermedis)

Música: Giuseppe Verdi. Director d’escena: Christof Loy. Director musical: Antonio Pappano.

Donna Leonora: Anna Netrebko.

Don Álvaro: Jonas Kaufmann.

Don Carlo di Vargas: Ludovic Tézier.

Basada en el drama espanyol, Don Álvaro o la fuerza del sino, d’Àngel Saavedra, l’òpera de Verdi explica la història de don Álvaro, doña Leonora i don Carlos de Vargas, i de l’espiral de tragèdia que els envolta. Els dos primers s’estimen i decideixen fugir junts, davant la negativa de la família al seu casament. Però quan els descobreix el pare d’ella, una trista casualitat farà que aquest resulti mortalment ferit. A partir de llavors, l’ànsia de venjança de don Carlos de Vargas, germà de doña Leonora, i els diferents destins dels dos amants, desencadenaran un seguit de successos que culminaran en un dramàtic final, on de nou es retrobaran al recer d’un monestir i una cova, on s’ha retirat doña Leonora com a ermitana.

Aquesta espectacular nova producció de la Royal Opera House, provinent de l’Òpera Nacional d’Holanda, està encapçalada, a nivell vocal, per tres dels millors cantants del panorama actual; la soprano Anna Netrebko, el tenor Jonas Kaufmann i el baríton Ludovic Tézier.

Entrades anticipades a la venda.

Compra la teva entrada

Dimarts 2 d’abril

19:15