Madama Butterfly | Sala 1

Òpera en diferit des del Teatro Real de Madrid

Durada 145 minuts

Home de finissin instint teatral, Puccini retrata de manera magistral la fragilitat d’una geisha enamorada que ingènuament es creu corresposta per un guapo oficial de la marina nord americana, en una partitura que evoca melodies japoneses tradicionals convenientment harmonitzades.

Mario Gas situa la història en un plató cinematogràfic als anys 30 i proposa tres perspectives simultànies a través de les que viure aquest drama commovedor: la òpera en si, la gravació cinematogràfica que es fa de la mateixa i la seva reproducció en blanc i negra en una gran pantalla.

amb:  Ermonela Jaho,  Enkelejda Shkosa, Marifé Nogales, Jorge de León, Àngel Òdena, Frandisco Vas, Tomeu Bibiloni, Fernando Radó,…

Producció Cor i Orquestra del Teatro Real

Compra la teva entrada

Dimecres 13 de març

19:30