Ouaga Girls | Sala 2

Suècia, Burkina Faso, França, Qatar, 2017. 83 minuts.
Digital.  VO en francès i mossi  subtitulada català.
Direcció: Theresa Traore Dahlberg

A la capital de Bukina Faso, Ouagadougou, un grup de noies joves estudien en una escola per convertir-se en mecànics de cotxes. El seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d’un país i amb l’opinió de la societat que les envolta sobre com ha de ser suposadament una dona. Una inspiradora història sobre les eleccions que es prenen a la vida i l’esforç que suposa trobar el propi camí entre les opinions, pors i expectatives dels altres.

Les vides d’aquestes noies en el el moment crucial en què acaben els estudis ens acosten a la inevitable i difícil transició universal de l’adolescència a la vida adulta. Una descripció poètica del que significa ser una noia jove avui a Burkina Faso.

Compra la teva entrada

Dimecres 13 de febrer

22:00 vosc